Sluta döma & börja acceptera


Vi alla har våra ups and downs, man måste ha det för att känna att man lever. Om livet vore askalas hela tiden hade det Slutat med att man slutade uppskatta de bra, man måste tillåta sig själv att gråta. Att sörja. Att ligga på golvet & äta chips klockan 3 på natten för man känner sig värdelös. Man måste acceptera att man mår dåligt, för om du hela tiden förnekar ditt mående kommer allt en dag slå dig i ansiktet så hårt att de blir svårt att hantera det. 

Vi människor måste sluta att döma & börja acceptera att folk är olika. Vissa människor gråter lätt, andra är inte alls känsliga och vissa vill färga sitt hår rosa & äta tre burkar med nutella. Ingenting är fel för vem har skapat en ideal om att man måste träna, äta nyttigt & vara social bland sina vänner för att nå lycka? Vem har skapat idealen om vad en perfekt människa är & hur den ser ut? Varför tycker samhället att man måste vara smal i en bikini? Varför varför varför skapar samhället det hemskt för kvinnor och män som är större byggda? Låt alla trivas i sina kroppar & låt folk leva sina egna liv. Om hon vill ha sex mycket, låt henne ha det för hon kanske mår bra av det? Om han vill träna mycket och äta nyttigt, låt han leva sitt hälsosamma liv. Om alla andra vill festa på helgerna, sova bort sommarlovsdagarna och gå i pyamas hela dagen. Låt de göra det. Ingenting är fel, vi är unika och glöm inte bort att ta vara på de livet du har. Du lever faltiskt bara en gång så vitt vi vet. 

Kram ta hand om er 
1 Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

skriven

Tänk om man bara kunde få vara nöjd med den man är och hur man ser ut...

2 LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams:

skriven

Bra skrivet!

3 SOPHIE HELENA:

skriven

Fina bilder :)

4 Anita:

skriven

Fina bilder <3

5 Maja - wildpieces:

skriven

Åh dina ord är alltid så bra!Fäller en liten tår för att jag inser hur otroligt sant allt detta är, dumma ideal och synen på skönhet!
kraam

Kommentera här: