Becoming More Positive

Bara för jag oftast är positivt betyder det inte att jag lever ett felfritt liv, det gör ingen & det är viktigt att komma ihåg. Även om man ser på människor att de är lyckliga & sprider glädje betyder det inte att de alltid är glada på riktigt. Ni vet när man är så lycklig så man spricker? När lyckoruset sprider sig genom blodådrarna & man nästan skakar av lycka, det går att uppleva så ofta man vill. Men för att nå till lyckan måste man acceptera sina dåliga dagar, dagar då man istället ligger under täcket & gråter åt små som stora saker som inträffar i livet. För oavsett vad så kämpar vi alla varje dag för att överleva. Så jag tänkte skriva ihop en liten mini lista om små tips för att bli mer positiv & därav jobba sig framåt till lyckan men glöm inte att ni måste acceptera att man mår dåligt, det är mänskligt. 
 
B O R T  M E D  N E G A T I V A  M Ä N N I S K O R 
Folk som suger mer energi ur dig än vad de ger är en stor källa till att du inte är positiv, lika mycket som positiviteten smittar av sig så smittar negativiteten av sig på dig. Att minska att umgås med negativa människor är det mest effektivaste sätt att själv bli positiv. För om du omringar dig med positiva människor så kommer även du bli positiv & mycket gladare. 
 
TA  H A N D  O M  D I G  F Y S I S K T  M E R 
Det är viktigare än vad du tror med bra sömn varje natt, träning, hälsosam mat & rutiner. Det handlar inte om att du måste träna 8 gånger i veckan, äta lax varje dag & schemalägga ditt liv, utan de handlar om att äta husmanskost, fredagsgodis, lördagschipsen & träna några gånger i veckan för att må bra. Ha någon spakväll i veckan, en kväll för dig själv. Göra något du älskar & mår bra av. 
 
H I T T A  P O S I T I V A  S A K E R  I  A L L T 
Istället för att bli sur över att bussen är försenad, sätt dig i busskuren och fortsätt läsa i din bok & tänk att du får lite extra tid för att läsa i din bok. Istället för att leta efter negativa saker i allt, skit i de och ta livet med en nypa salt. Försök se livet från den ljusa sidan & uppskatta småsaker, undvik att bli arg över minimala saker som man inte behöver lägga någon energi på. 
 
A C C E P T E R A  D Å L I G A  D A G A R 
Man kan inte vara glad & positiv jämt, man mår dåligt ibland & då måste man acceptera det så man inte tar åt sig massa med skit & tillslut spricker. För en dag rinner vi alla över om vi håller smärtan inom oss förlänge, det är viktigt att ha någon att prata ut med, gråta ut med & tillåta sig själv att äta 1kg godis samtidigt som man gråter kudden blöt. 

T R O  P Å  D I G  S J Ä L V 
Om du inte tror på dig själv, kommer ingen annan heller tro på dig. Börja älska den du är, du kan inte förändra hela dig själv på 1 dag utan att vända livet till en positivare tankegång tar tid & det är värt det. Du kommer se förbättringar varje dag du kämpar igenom det. Ge dig själv komplimanger & tänk framförallt positivt om dig själv, stå upp för dig själv & älska dig själv. Det låter så lätt att göra det, men det handlar om övning, övning, övning. Fake it until you make it. 
 
Ta hand om er, ni är värdefulla. KRAM
"Once you learn to be happy you won't tolerate being around people who make you feel anything less"
1 emma:

skriven

Ååh! Jag funderar på att försöka skaffa mig en blå och sedan måla dit superman loggan :p

2 Amanda [SPONTAN]:

skriven

Åh vilket fantastiskt inlägg!

3 MATILDA:

skriven

så himla bra inlägg! :D

4 Maja - wildpieces:

skriven

Åh älskar att du är klok, bästa Olivia! Behövde verkligen läsa detta nu när sommarlovet känns som ett enda ansträngande jobb-lov däringet roligt alls händer..
kraaam ♥♥

5 ssanna.blo.gg:

skriven

himla bra inlägg!

6 Ida Gratte:

skriven

åå vilket peppande och grymt inlägg :*

sv: hihi ja verkligen! :)
kramis på dig!

7 Hanna:

skriven

Denna texten berörde mig, bra skrivet! :) <3

8 christina chhhh:

skriven

Fyfan vad sant!! Tänker lite på det du och jag pratade om hemma hos dig! Du har såååå rätt!! Hoppas vi hinner träffas denna veckan, saknar dig massor!!!!!

O framför mig behöver du aldrig låtsas vara glad för jag dömer inte och jag vet hur du känner dig också. Att alltid vara den glada och sprida glädje kan ta energin ifrån en ibland eftersom att man själv också behöver människor i sin omgivning som sprider glädje och är optimistiska.

Jag vet hur du känner! Och om du ngn dag skulle behöva prata med ngn så är du alltid välkommen hos mig!
<3

Svar: Älskade du, jag saknar dig så himla himla himla mycket. Vi är starka tillsammans och du vet att jag alltid är vid din sida no matter what. Jag är så glad att jag har dig, för vi är så otroligt lika & det är så sköönt att ha en som du. Jag älskar dig massvis♥ ♥ Du vet att jag alltid finns här för dig med.
Om vi inte ses denna veckan så ska jag vara hemma nästa måndag/tisdag/onsdag så då har vi tid. Puss bae♥
Olivia Magnusson

9 Jonna kanon:

skriven

Jääätte bra inlägg!!

10 emmah:

skriven

Va bra saker du skrivit om, verkligen kloka och sanna ord!

kram!

Kommentera här: