5-Kamp

För att få en koplett sommar måste jag annordna minst en fem-kamp varje år. Jag sätter ihop de själv & sedan tävlar jag mot min släkt. Iår tog pappa hem vinsten & de grenarna han skrapade ihop poängen var på:
 
1. Träffa ölburkar - Här valde jag att använda ölburkar (man kan använda vilka burkar som helst) sedan satte jag olika poäng på baksidan så de inte såg de. Poängen var mellan 0-20 & de fick kasta 3 tennisbollar. Super enkelt, ställa upp ölburkarna på något platt och sedan är det att sikta så man får ner de. 

2. Traditionell kasta boll i hinkar - Poäng mellan 10-20 och här fick de kasta med vanliga mindre bollar och sikta så bra som möjligt.
 
3. Få pennan i petflaskan på kortast tid - Snöre runt midjan med pennan i ena ändan av snöret, så snabbt som möjligt få ner pennan i petflaskahålet & det är minsann svårare än vad man tror!
 
4. Kasta frisbee - Valde att de skulle träffa torkvindan (man kan välja precis vad som här) & det gäller att man har tur med vinden när man kastar detta. OBS. Se till att det inte är något ömtåligt inom synhåll för frisbeen kan flyga långt åt skogen. 
 
5. Kasta pil upp&ner - För att utveckla kasta bil till lite svårare så ställer man sig med rumpan mot piltavlan och sedan kollar mellan sina egna ben för att kasta 3 pilar var. Här var det inte många som skrapade ihop poäng pga många kastade i gräset. haha!
1 Linnea:

skriven

Så kul!
Hoppas du får en fortsatt trevlig lördag!
Kram! ♥

2 milina.blogg.se:

skriven

skojj!

3 Emma:

skriven

Gud vad kul, detta måste jag prova med familjen! :D
kram <3

4 Inga-Linn :

skriven

Åh, vad roligt med 5kamp:)

5 Inga-Linn :

skriven

Åh, vad roligt med 5kamp:)

6 Linn:

skriven

Åh vad kul!

Kommentera här: