Kanske inte idag eller imorgon, men så småningom kommer du hitta dig

Jag är lite av en människa som ständigt är rädd, inte rädd rädd utan bara lite rädd. Om 1 år kommer jag börja skolan, sista året på gymnasiet. Sista året tillsammans med alla mina nära & kära innan alla flyttar åt olika håll på vår jord, alla i skolan & alla här hemma. Även jag. Men trots jag älskar förändringar så älskar jag lika mycket tryggheten av nuet och jag vill föralltid leva kvar här där jag är trygg och bara ha ett bra liv. Gå på samma fester varje helg med vänner, kolla på idol med familjen varje fredag & känna mig t r y g g. 
 
Men att flytta från allt man älskar kommer inte att bli lätt, men en lättnad. Att ta ett steg ut i vuxenlivet, testa sina vingar, misslyckas, lyckas, skratta, gråta, ångra & förlåta. Träffa nya människor, ständigt kliva på osäker ny mark och våga satsa. Det är därimot väldigt vackert, min rädsla är minst lika stor som jag är förväntansfull. Men tryggheten kommer jag finna där jag bosätter mig, kanske inte finner tryggheten i allt men de kommer med tiden.
 
Så länge man vågar satsa, våga ge sitt hjärta ut och öppna upp sig kommer allt att lösa sig. Tiden läker absolut inte alla sår, men med tiden blir vi starkare och lär oss hantera saker som har gett oss ärr. Så glöm inte bort att leva i nuet, krama om de du älskar & va tacksam för idag andas du. 
 
Om du inte trivs med nuet, förändra det. Förändra dig själv till en positivare människa, träna, umgås med glädjespridare och färga ditt hår. Testa nya saker, shoppa en ny garderob, tatuera in något fint på din arm. Våga våga våga. Ingen hindrar dig mer än du själv, hitta dig själv. Du kanske inte trivs med dig själv idag, men om du bestämmer dig att du ska förbättra dig, så lovar jag att du kommer vara 1000x lyckligare om 1 år. Det är värt det. 
1 Sandra:

skriven

fint skrivet! hoppas du får en bra dag :D

2 Alina Hallbäck:

skriven

riktigt bra inlägg! =)

3 bexollila:

skriven

ja visst är bobby en riktig skönhet ( hunden ) saknar honom dock :(

4 Olivia:

skriven

Fint skrivet du!

5 idazander.se - fotografi:

skriven

Älskar förändringar, är en sådan person som älskar det spontana livet, att aldrig veta vad som kanske händer om 1 månad eller 1 år.
Lycka till med fotografin, vill du så kan du!

6 Julia:

skriven

bra inlägg! :)

7 Inga-Linn:

skriven

sv: går bara!:D Kram!

8 Flisan:

skriven

Sv: javisst e den :D

9 Maja - wildpieces:

skriven

Åhåh, jag har gått med likadana tankar i huvudet de senaste dagarna. Jag vill förändra mitt nu men vill ändå leva kvar med allt det bra!
kramkramkram♥

10 Alice:

skriven

Inspirerande inlägg! :)

11 Olivia:

skriven

Omg. Tiden bara flyger iväg!

SV: Men ellerhur!! Vilka är det som skall ta hand om dem i framtiden? Jo ungdomarna. Kram. <3

12 Olivia Ward:

skriven

Har samma känsla ibland. Man är rädd att förlora allt det där trygga som man har i nuet men samtidigt vill man utforska det nya. Jättebra, fin blogg du har! :) <3

Kommentera här: