Having a good time in America

Just nu befinner vi oss i Warrensburg Missouri, har haft en toppen dag med massor med sol, värme & har badat. Hoppas ni har det fantastiskt i Sverige, xoxo

Destination USA

Tidig Tisdag. Tidigare än vanligt, mycket tidigare. Klockan var ställd på 02.04 & det börjar ljusna lite utanför mitt fönster trots klockan bara har slagit 2 timmar efter midnatt. Idag åker vi till USA & jag är inte hemma förrän i mitten av Juli. Bloggen kommer eka tomrum om jag inte lyckas klämma in något inlägg under resans gång. Jag & Emily är så otroligt förväntansfulla & spända inför denna resan och nu står vi här med väskorna redo för att lämna landet i 3 veckor, lyckorus. 
 
Under ser ni 3 bilder från olika resor genom åren, jag är så lyckligt lottad som får uppleva allt detta. För att resa är absolut något av det bästa som finns, att upptäcka nya fantastiska platser & inse hur fruktansvärt fint allting är. 
Rhodos 2011
USA 2012
Kanada 2012
 
 
 

Pimpat mobilen

Detta otroligt läckra galaxy-klistermärk-skalet damp ner i min brevlåda förra veckan, otroligt snyggt & enkelt. Detta gjorde jag på caseapp.se (under skins) som jag designade själv. Bästa funktionen!
xoxo