Of to USA


Nåja, efter 10 månader i väntan & spänning, så är det mindre än 24 timmar tills jag sitter på planet till New york, fattar ni den känslan? Den är obeskrivlig, sällan man känner hur pirret stiger och hur förväntansfull man är. 
Både jag & min kära blogg stiiger på planet och tar semester, vilket betyder att bloggen kommer ligga nere i 16 dagar. Men jag hoppas ni överlever & istället önskar mig en trevligresa så kommer vi höras av senare med en bunt somriga bilder från andra sidan och en glad tjej! 

Håll myggen borta i sommar

Är du också en sånn som jag.. får 1000 myggbett såfort du går utanför dörren? Isåfall har jag lösningen för dig, kanon fina armband som smälter in lätt i en outfit och kostar en ytterstliten summa, ungefär din veckopeng. Hur bra är inte det?

Antimygg armbandet innehåller inga kemikalier utan håller myggen borta med helt naturliga oljor. Armbandet kan användas flera gånger om det förvaras i den medföljande påsen när den inte används. 

Klicka in hos uffe HÄR för att köpa hem ett du också, jag lovar! Det är värt varenda slant ;)
Armbanden finns i sex färgglada sommarfärger, vilken färg är du? 
xoxo

When boys remember the little things about you, the things most people wouldn't care to remember.

Hela förmiddagen har gått till att fixa iordning sig, då undrar säkert ni vart jag ska? 
Ska in till stan med Bea, men det är inte direkt därför jag hade en "ego-förmiddag" utan det är inför usa trippen.  Min syster har faktiskt färgat & plockat mina ögonbryn,färgat ögonfransarna, sen har jag rakat benen,duschat & ska snart även platta till håret. Sen är jag färdig! ;)
xoxo