Out of all lies you told you me, " I love you " was the best.

Har varit med denna puddingen här över idag ↑ Har saknat henne superduperdunder mycket och vi lyckades få en mycket trevlig dag tillsammans trots regn och rusk. Om bara några minuter ska jag cykla till träningen för att sedan spendera min kväll på fotbollsplanen. Vi hörs mina fina vänner.
xoxo

honestly, I dont need anyone to see the good in me. I want someone who sees my fault, but stay either way

Usa, New jersey, 2012

Nu kommer bloggningen igång igen, eftersom jag är hemma efter en vecka i stugan med underbart fint väder och himla roliga stunder. Igår när jag kom hem så stack jag till fotbollsträningnen direkt och jag kände hur dåålig kondition jag har och hur ont jag har i mina knän.. Sen gick jag och eve ut, pratade och dansade runt gatorna. 

Idag ska jag åka iväg till trekanten för att besöka min bästavän, vi har inte träffats på hela sommarlovet och ni anar inte hur mycket jag har saknat henne. ♥
xoxo

Sommarens godaste efterätt

Under min tid i Usa så blev jag bjuden på en BBQ-kväll (grillkväll) med ett tio-tal personer. Galet gott var maten och efterätten "s'mores" var ännu godare. Här över ser du hur man gör, super enkelt och de går att göra över hela världen sålänge du har tillgång till en grill, digestivekex, choklad och marshmallows. :)
Sommarens godaste efterätt, prova gärna!
xoxo