rubriken är samma varje gång "sjuk idag med"hösthösthösthösthösten är här..
nikon d3000+18-55mm+batterigrepp
fotograf: oliviamagnusson [jag]

Hej!
Sorry att jag tog bort TÄVLING- inlägget under men jag orkade inte med en tävling just nu.. iallfall idag fick jag vara hemma igen..är sjukt tråkigt att vara sjuk,jag hostar och näsan rinner och jag sover. om&om igen, gahhh! VILL gå till skolan imon och jag hoppas att jag kan de men de får vi väl se då..nu ska jag läsa läsläxa&träna spanska.
pusssss

sjuk, idag med :/nikon d3000+18-55mm+batterigrepp
fotograf: oliviamagnusson [jag]

Hej, bilderna säger väl de mesta om vad jag har gjort idag? :P 
Idag är jag nog inte lika surig som jag var igår, jag var bara så trött på att vara sjuk. Men imorgon kommer nog jag även vara hemma för att piggna upp. Jag hoppas åtminstonde att jag kan gå på fredag, men de får vi se då. Varit hos doktorn hela förmiddagen, skulle ta blodprov och sedan kolla så jag inte behövde någon medicin och de behövde jag inte utan jag skulla klara mig med den jag har hemma. Sen så har jag sovit lite och slappat. Nu ska jag kanske fota lite eller ska jag göra lite läxa.

pussssss

today im a sick girl, it's suck's, tomorrow im a sick girl,it's suck's osv,osv


bilden är riktigt härlig!
nikon d3000 + 18-55 mm¨
fotograf: oliviamagnusson [jag]

- asså, är de bara jag som tycker de är otroligt segt att blogg när man är sjuk? Man är bara så himla arg och de kommer över bloggen så de är därför jag inte bloggar mycket när jag är sjuk..

Hej iallafall.
Jag är fortfarande sjuuk, och de suuger verkligen. Hostan svider och näsan rinner.Usch, imon blir de att stanna hemma för min del. Hoppas att jag någon gång kan bli riktigt 100% frisk, men jag tror inte de. Räcker de inte för mig att vara sjuk i 6månader? åh, jag blir förbannad på allt!

Idag har jag inte gjort ett skit, bara tagit de lungt. Kollat kläder på olika hemsidor,läst,gjort läxa,sovit,läst fotoböcker och käkat halstabletter.
pussssssss