lovely day :)

hejsan :D
kom hem från thea för en stund sedan hade jätte kul med henne och stina :) Dagen har gått fort som vanligt har bara 3 lextioner fast ändån går vi till kvart i 3 men vi slutade bara lite tidigare (a) hihi,jag har faktist hunnit med ganska mycket om japan idag de är verkligen väldigt kul att forska om de för ni visste väl inte att alla människor bor runt kusterna för i mitten av japan är de massa höga berg :o - nä trodde väl ändån inte att ni visste de ;) men nu ska jag ner och äta :)
pusssssochkram


vi bjuuusssar på den :D


glömde rotera och inga redieringar heller ;D


de tre blondinerna

photo,photo,photograf !

hejhej :D
nu sitter jag här och fixar så allt är färdigt. kameran + ett extra minneskort är med och allt är puttsat och fint ;) hih,jag är faktist ganska nöjd med mina bilder som jag tog på julia innan sånn här " befor - after" hon blev väldigt fin i sin frisyr och sina nya lösnaglar. Men nu ska jag fixa de sista med kameran och även byta kläder.

Men vi hörs ikväll,kram ♥


i'm the photographer * - hur de nu stavas ..?

mors-daaaaag ;)

heejohhåååå :D
sitter här med typ högstavolym "medina-sagoland" asså den är såå himla go att lyssna på ,må jag säga ! :D idag blir de att fotta på balen (y) för julia ska vara bal-värd så ska mamma , pappa och jag hänga med så ska jag fotta så om de blir bra kanske de kommer upp här på bloggen ;) vi får väl se,funderar starkt på att sälja min systemkamera..men jag vet inte :P aja,nu ropar mammi på att jag ska komma ner och fika mors-dag tårta med de så de får ja väl göra ;)

hörs senare,kram ♥


bilden är fett fin oh fett gammal men jag älskar den iaf ! <3