snart skolan :)


nikon d3000
foto: oliviamagnusson (jag)

hejhej :)
jag är verkligen super trött just nu, har gjort mig iordning oså så ska snart sticka till skolan. Har fortfarande inte svarat på komentarerna, har typ 40 obesvarade komentarer som jag ska besvara idag (y) Men jag har verkligen varit super trött nu när jag har varit lite smått sjuk. + att antingen imon eller ikväll lägger jag in bilderna som jag fotade på laget igår för jag måste välja ut några av de typ 400 bilderna.. hah (a) Men nu ska jag dra och packa iordning allt. Hörs nog senare. :P

pussssssss

Toppen dag! :D ♥


jag sakna dig gubben :( ♥♥♥

hejhej!
jag är faktist på ganska bra humör idag, dagen har gått jätte fort och varit super rolig tycker jag! :D Vi började med att ha spanska, hah.. asså luis är för go den mannen (; Sen så hade vi svenska och typ interjuvade i klassen och jag fick intervjua felix, ganska kul var de. Efter de så var de mat  och blev köttbullar& potatis mums ! :P på eftermiddagen så hade vi först idrott gick runt och typ kollade olika saker oså.. efter de hade vi no/teknik och jag "foskar" om kameror och hur de kom till osv osv, jätte kul.. så roligt så jag tog hem och gör lite, inte ofta jag bestämmer att göra de självmant! Sista lektionen hade vi svenska fast då läset vi bara och jag började läsa på en sann berättelse om en tjej som var 14 år och blev misshandlad,våltagen utan att säga nej & den är verkligen sorglig och igentligen fatta hur illa hon mådde men ingen visste om de. Så jag vill bara lääääsa!!! hah (a) Men nu ska jag byta om och sen äta lite och sedan dra till m-vallen.

pusssssss

seeeg,trött och hängig..


nikon d3000

hejhej :)
sitter här och svarar på komentarer, de var nu jag orkade logga in på blogg.se och ta tag i och svara, för imon kommer jag ändån inte hinna.. slutar halv 4 sen så har vi träning vid 5 (oh nej, jag ska inte vara med utan bara titta) Dagen idag har varit dyster óch tråkig, var ute och tog typ 60bilder innan i trädgården och sen har jag varit på ica för att köpa en tidning "chic" Sen nu ska jag ner och äta lite plättar (pankakor fast mindre) sen så blir de nog läsa tidningen oså. Imon ska jag nog ta mig till skolan om de bara inte har blivit värre med min förkyldning!

chao